feb..13

Designul unei bucătării complexe deschise către living

Cum să aduci un plus de imagine bucătăriei tale deschise.

Bucătăriile deschise (atunci când lărgești o încăpere prin înlăturarea unor pereți ca să obții, în final, un spațiu mai mare) sunt de cele mai multe ori evitate când vine vorba de decorarea casei.  Designerii Dulux Amazing Space au creat o schemă de design cu accent pe detalii care te va face să te simți mult mai bine când vei lua masa.

O nuanță de gri nici prea deschis, nici prea închis, precum Night Jewels 4, este o bună alegere pentru un decor sofisticat și confortabil într-un spațiu de luat masa, întrucât va face orice culori sau accesorii pe care le folosești să iasă în evidență. Folosește-o împreună cu o nuanță caldă neutră, cum ar fi Chalk Blush 4 pe ceilalți pereți și adaugă culoare vopsind mobila. Oferă-le clasicelor scaunde bistro o reîmprospătare cu un strat din culorile Javan Dawn 3 și Chalk Blush 4 pentru un set de scaune care să se alinieze decorului descris mai sus.

Tratează zonele de gătit și cele pentru luat masa la fel cum ai trata orice altă zonă din casă și pune un covor pufos pe jos pentru a contrasta cu toate aceste zone dure (gresie, tocător, aparate electrocasnice, etc.). Nu numai că va face spațiul să fie mai confortabil, dar te va ajuta să delimitezi vizual diverse zone din încăperea deschisă către living.

O altă tehnică inteligentă pentru zonare este să folosești surse de iluminat de impact deasupra mesei. La final, folosește tapet pentru pereți.

You Might Also Like

Leave Comments