Termeni si conditii de livrare

Termeni si Conditii

Definitii

Termenii şi Condiţiile de livrare şi vânzare sunt conform celor de pe site;

Beneficiari/Clienti sunt cumparatori persoane juridice, sau persoane fizice inregistrati sau ne inregistrati.

Vanzator este www.nordicstudio.ro, este operat si administrat de AN Nordic Studio SRL

Comanda – comanda electronica creat de Beneficiar si finalizat prin cosul de cumparaturi sau prin e-mail si telefon in anumite situatii, prin care Beneficiarul exprima ferm ca doreste sa cumpere acele produsele si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda electronica confirmata de ambele parti, sau un contract efectiv scris si semnat de parti.

Termenii

În momentul vizitarii sitelui sau lansării comenzii, sunteţi de acord cu următoarele:

Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, si pot contine accesorii suplimentare care nu sunt incluse in pret.

Faptul că produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent;

www.nordicstudio.ro este un site destinat vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti) dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final , cumparatorilor ca PERSOANA FIZICE. Se onoreaza si comenzile cu valori mai mici decat comanda minima de livrare gratuita, cu urmatoarele precizari: produsele trebuie sa fie pe stoc in Romania iar taxa de livrare este o taxa ce are la baza taxa calculata de curierat rapid intern si va fi achitata suplimentar firmei de curierat.

Înregistrarea datelor dumneavoastră personale trebuie facut în scopul procesării comenzii şi a livrării produselor, datele dvs. pot fi comunicate si tertelor in vederea livrarii produselor direct la sediul/domiciliul dvs.;

O comanda completata si trimisa nu este obligatie pana in momentul confirmarii comenzii prin email si/sau telefonic

Acest acord este în conformitate cu legislaţia in vigoare din România.

Pretul

Preţurile afişate sunt in LEI contin TVA, sunt valabile in momentul lansării comenzii de către dumneavoastră.

Comanda

Ca sa puteti cumpara produse de pe SITE trebuie sa va inregistrati si sa creati un cont cu date reale de persoana juridical si /sau persoana fizica. Daca datele nu sunt reale sau corecte contul si inregistrarea vor fi sterse.

Confirmarea acceptarii comenzilor si a eventualelor costuri de livrare, se face de catre client si reprezentatul de vanzari www.nordicstudio.ro, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii. Confirmarea de Comanda, va implica o acceptare deplina a termenilor si conditiilor Comenzii.

www.nordicstudio.ro este un site destinat vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti), dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final, cumparatorilor persoane fizice.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat national (in toate cazurile numai cu acordul si confirmarea cumparatorilor).

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei si a spatiului comunitar.

Comenzile mai vechi de 2 zile, dar nefinalizate de catre Beneficiar din vreun motiv, pot fi sterse.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Pentru a va rasplati de efortul depus pentru inregistrare in cazul comenzilor repetate veti beneficia de discounturi , bonusuri si daca ati optat pentru Newsletter veti primi informatii despre promotiile noastre si ale furnizorilor, producatorilor.

Proprietatea asupra marfii trece la Beneficiar doar în momentul achitarii integrale a pretului

Comanda Speciala este tot ce nu este pe stoc la AN Nordic Studio SRL sau este cu stoc partial, vopsele colorate, lazururi colorate, incalzitoare de dimensiuni mari.. Clientul comanda si asteapta livrarea produselor la termenul stabilit de comun acord. Taxa de livrare este deasemenea stabilita de comun acord. In aceasta situatie clientul va semna contract specific conditiilor comenzii speciale . Se va plati un avans intre 50 %-100 % din valoarea Facturii Proforme emise de furnizor , urmand ca de suma respectiva sa fie emisa si o Factura de avans. Prin trimiterea comenzii si plata avansului Clientul se declara de acord cu Termenii si Conditiile Extinse. In cazul in care Clientul renunta la Comanda Speciala (confirmata prin plata avansului), din anumite motive, acesta va pierde avansul platit, cu titlul de daune interese. Daca in termen de 10 zile calendaristice, dupa sosirea Comenzii Speciale, clientul nu va plati eventuala diferenta de pret si nu va ridica expedierea si nu va receptiona comanda respectiva sau nu va accepta explicit expedierea comenzii prin curierat, de asemenea isi va pierde avansul platit, cu titlu de daune interese.